Organizator : Victory of Art Curs de dans

nou

Cursul se adresează tuturor categoriilor de vârstă
• Grupele sunt formate din 10-12 cursanți
• Cursanții participă la o ședință pe săptămână, cu durata de 1½ h
• Taxa: 900 lei (cu plata în 2 rate: 450 lei la înscriere și 450 lei după prima lună de curs)
• Durata întregului curs este de 4 luni


OBIECTIVE

• Să oferim o alternativă în ceea ce priveşte mişcarea şi dansul, ca trăsături fundamentale în dezvoltarea armonioasă a oricărei persoane
• Să oferim cursanților o activitate extracurriculară care să le facă plăcere şi să le stârnească interesul
• Să abordăm dansul într-o manieră relaxată, veselă, de divertisment și într-o atmosferă interactivă, plină de viaţă


Descriere curs pentru copii intre 6-13 ani:

Curs de dans clasic (balet), dans istoric (dans de curte, menuet, pavana…), dans de caracter (dansul tradițional din diverse zone și popoare).

Cursul se bazează în primul rând pe un antrenament de balet care sa ajute participanții să deprindă anumite calităti fizice pentru dans, o ținută specifică, dezvoltarea simtului ritmic și coordonare motrică.


Descriere curs pentru adolescenți, adulți:

Curs de dans contemporan, dans modern și mișcare scenică.

Cursul combină antrenamentul fizic ce dezvoltă o ușurintă în mișcare, exerciți de mișcare în spațiu, coordonare, exerciții de impovizație, structurare și organizare a mișcărilor de dans.


„Corpul ne este instrumentul de expresie cel mai la îndemană, dar adesea uităm cum să îl folosim într-un mod sănătos, corect și cât mai creativ. Prin tehnici de dans contemporan în forma de exerciții individuale, de grup și contact improvisation îmi doresc să redescoperim și sa ne explorăm calitățile fizice și nu numai, pe care să le integrăm în formele noastre personale de expresie” .  (Mariana Gavriciuc)

La final, toți participanții vor avea ocazia să apară în fața publicului într-un spectacol demonstrativ.

.
Organizator: Victory of Art
Cursul se desfasoara la sediul Victory of Art din Str. Tache Ionescu nr.29, Sector 1, Bucuresti.

Cod Produs: Victory_dans Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

De ce să alegi “Victory of Art”?

 

  • “Victory of Art” a realizat cea mai mare producție cu adolescenți din România, marca JG Production: „Dacă Noi Ne Iubim”; muzicalul este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu și scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf. “Dacă noi ne iubim”- music-hall adolescentin este primul muzical de tip generationfusion din România. Spectacolul creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre, cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – music-hall-ul, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe si iubire. Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este live.

 

  • “Victory of Art” este locul în care și adulții descoperă bucuria de a interpreta un rol. Spectacolele adulților au fost invitate să fie jucate în multe festivaluri de teatru pentru amatori, iar unii din cursanții noștri au ajuns studenți la actorie și joacă deja pe scenele profesioniste.

 

  • “Victory of Art” a înființat un festival de teatru care îi poartă numele, ajuns la cea de-a treia ediție, fiecare cuprinzând 10 spectacole de tip musical construite în urma atelierelor de actorie, canto și dans la care participă 150 de adolescenți din București, susținute de actori, regizori, coregrafi și profesori de canto, nume sonore din peisajul artistic românesc; atelierele se desfășoară în cadrul proiectului „Teatrul – pași către cultură, pași către viitor!”, organizat de Victory of Art, cu sprijinul PROEDUS, Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – Primăria Municipiului București; De asemenea, o secțiune separată a fost dedicată spectacolelor selecționate la nivel național în urma înscrierii trupelor de teatru de adolescenți. Acest proiect a fost inițiat și este coordonat de actrița Julieta Georoiu.

 

  • “Victory of Art” deschide copiilor ușa către actorie și către artă. Aici descoperă secretele expresivității și ale mișcării scenice, urmând să se dezvolte în deosebi ca om. Mulți copii de-ai noștri au ajuns pe scene de teatru profesionist și în platouri ale celor mai cunoscute posturi TV din România, participând la emisiuni precum Next Star. Spectacolele copiilor au fost jucate și în cadrul festivalurilor, obținând numeroase premii. Astfel, mulți dintre copii au fost încurajați să se ridice la nivel de profesioniști și iau parte la spectacolele în care există roluri de copii sau în reclame, filme, etc.

 

  • Trupa de adolescenți “Victory of Art”a participat la o serie de festivaluri de teatru pentru copii și tineret unde a obținut peste 70 de premii: premiul pentru cea mai bună trupă, Festivalul Național de Teatru AMPRENTE cu spectacolul „PUT YOUR HANDS IN THE AIR”, proiect câștigător la AFCN. „PUT YOUR HANDS IN THE AIR” începand din martie 2018 se joacă în stagiunea Sălii Rapsodia a fostului Teatru de pe Lipscani. PUT YOUR HANDS IN THE AIR este un spectacol de musical 100% original, concept unic în România, un musical de/despre/cu adolescenți, text scris de Rareș Fota (17 ani), coregrafia același Rareș Fota și Toria Drăgulescu (18 ani), muzica scrisă special de Romeo Dediu (Holograf). Regia: Julieta Georoiu și Liviu Chițu. Un spectacol despre adolescență, despre tentațiile din perioada liceului, despre cât de false pot fi unele lucruri și alte lucruri pentru care merită să te oprești brusc din vorbit și să începi să cânți! Dragoste, sacrificii, măcinări ale adolescenților, căutări, tentații și un final cu totul și cu totul și cu totul neașteptat.

 

  • “Victory of Art” a înființat Full Acting Academy, program unic în România destinat pregătirii complete în actorie pentru copii, adolescenți și adulți, cu doar 12 locuri disponibile în fiecare grupă. Se desfășoară între 15 februarie și 15 iunie 2019. Include 8 cursuri (materii) susținute de profesori cu experiență în domeniu: actorie, improvizație, canto, dans, mișcare scenică și expresivitate, film, dicție, cultură generală în teatru și cinematografie. Programul se încheie cu un spectacol pe o scenă de teatru profesionist, în care vor fi prezentate toate aspectele studiate.

 

  • “Victory of Art” a avut numeroși cursanți admiși la UNATC, la secția Actorie, precum Cristiana Maria Popescu si Mircea Andrei Constantinescu, sau alții plecați să studieze la universități de top de peste hotare. În 2015, din mijlocul trupei au pornit spre Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Mădălina Sandu și Oana Florea, care au fost admise la secțiile Regie și Scenografie, Vlad Lință și Ana Vodanovici la Actorie, cu medii de 10, respectiv 9,50. În 2016, Alina Florescu, Ioana Niculae si Cristine Hămbășean la Actorie UNATC.

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!