Organizator: Eematico Curs eematico "I Will Know" (3-6 ani)


Programul propune o călătorie de la curiozitate la informație, de la teorie la practică, de la explorare la creare, prin care transformă potențialul în abilitate, doboară granițe și extinde limite. Pornim într-o aventură prin timp, spațiu, cultură, obiecte, mecanisme, fenomene, întrebări fundamentale, cu scopul de a înțelege omul și lumea în care trăiește, de la aspectele naturale, la cele create de el și până la interacțiunea dintre cei doi.

Miile de intrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire, prin experimentare directă, liberă, firească, prin bricolaj și construcție la scară mare.
 

Modulele care formează aventura explorării și descoperirii lumii sunt: I Will Know the human body, I Will Know about lifestyles, I Will Know product design, I Will Know biomimetics, I Will Know about past & present cultures, I Will Know about crafts & automation, I Will Know about construction sites, I Will Know my logical brain, I Will Know what communities are.
 

Scopul activităților este obținerea și menținerea unui mindset de creștere, adică a unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii că fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție. Obiectivele educaționale sunt concentrate pe mentalitatea de învingător, orientată pe creștere, îmbunătățire, progres, admiterea și acceptarea greșelii, soluții, inovație, strategie, motivație internă, perseverență, valorizarea efortului, aprecierea procesului în defavoarea rezultatului, controlul rezultatului prin contribuția individului.
 

Toate programele educaționale eematico beneficiază de materiale didactice create de la zero de către echipa eematico (de la concept, la design și execuție). Acestea sunt realizate luând în considerare obiectivele educaționale ale fiecărui modul din cadrul cursurilor.
 

Fiecare modul cuprinde 4 lecții tematice a câte 1,5 ore.

Prețul unui modul de 4 lecții este de 380 RON, iar la achiziționarea mai multor module avem următoarele reduceri:
2 module – 720 RON
4 module – 1420 RON
6 module – 2120 RON

Se aplică o reducere de 10% pentru frați.

Exemplu: Dacă alegi o anumită grupă, urmează să vii la toate cele 4 lecții în acea zi, în același interval orar.


Cursurile se organizează la sediul Eematico din Splaiul Unirii Nr. 160, Bucuresti.

Vă rugăm să citiţi regulamentul de participare la cursurile desfasurate de Eematico, precum si conditiile de recuperare a orelor pierdute. Prin transmiterea formularului de inscriere, confirmaţi că aţi luat la cunostintă cerinţele prezentate in acest regulament.

Cod Produs: i will know1 Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

De ce I Will Know?

- Pentru că răspunde nevoii specifice copiilor de a explora, de a descoperi, de a testa și de a face achiziții de informații din domenii variate;
- pentru că este contextul gândit pentru a cuprinde și a răspunde etapei “ce? de ce? de ce? de ce? de ce?” atât de importantă în dezvoltarea copiilor; pentru că permite antrenamentul și dezvoltarea abilităților fizice, a celor cognitive și a celor sociale;
- pentru că încurajează plăcerea de a învăța, atitudinea proactivă în fața provocărilor, dorința de a evolua; pentru că urmărește menținerea rezultatelor pe termen lung;
- pentru că este creat cu mare și mult drag pentru copii; pentru că este o aventură.

Ce abilități își antrenează copiii la I Will Know?

Programul facilitează obținerea și menținerea unui mindset de creștere, adică a unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii ca fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție.
ü mentalitate de învingător, orientată pe creștere, îmbunătățire, progres,
ü admiterea și acceptarea greșelii,
ü soluții, inovație, strategie,
ü motivație internă,
ü perseverență,
ü valorizarea efortului,
ü aprecierea procesului în defavoarea rezultatului,
ü controlul rezultatului prin contribuția individului


eematico a pregatit pentru voi si o PREZENTARE detaliată.

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!