Organizator: Eematico Curs Inginericum (7 - 12 ani)

La întrebări haioase, eematico te ajută să găsești răspunsuri serioase.

De ce miroase ploaia, de ce e lipicios lipiciul, de ce se aude fulgerul, de ce poate tata să ridice mașina cu un cric și nu doar cu brațele, de ce e mai rezistent lutul când trece prin foc, sunt doar câteva dintre întrebările cărora le veti descoperi răspunsul la cursul Inginericum.
 

Echipa eematico a pregătit 8 module din cele 4 ramuri ale ingineriei – chemical engineer, electrical engineer, mechanical engineer și civil engineer – pentru a le arăta juniorilor cum pot transforma lumea după voință, înțelegându-i legile și resursele. Fiecărui modul ii sunt alocate 4 lecții cu o durată de o oră și patruzeci și cinci de minute.
 

În cadrul modulelor Chemical Engineer Mendeleev și Chemical Engineer Lavoisier vom afla ce este chimia, cum sunt împărțite substanțele care compun lumea, în ce stări le putem găsi, cum le diferențiază oamenii prin simțuri și măsurători, cum se leagă și dezleagă între ele și unde se face pasul între lumea minerală și cea organică. Vom învăța să facem culori, să stăpânim chimia mâncării, să manipulăm mirosurile și să creăm materiale din care să ne facem obiecte.


Electrical Engineer Volta și Electrical Engineer Tesla sunt modulele dedicate experimentelor care ne vor apropia de fenomenul care a dus la dezvoltarea culturii umane, și anume – electricitatea. Vom face cunostință cu domnii Coulomb, Volta, Ampere și Ohm, reproducând experimentele simple care i-au facut cunoscuți pe cei care au dat numele acestor unități de măsură. Apoi am pregătit experiemente spectaculoase cu magneți și interacțiunile pe care le pot genera și vom descoperi legătura dintre magnetism și curentul electric. Vom afla unde locuiește electricitatea, vom face un generator și vom construi un radiou.


Pârghia, planul înclinat, pana, scripetele, roata cu ax și șurubul dau mână cu mână și vin alături de noi la modulele Mechanical Engineer Arhimede și Mechanical Engineer da Vinci. Ele ne vor ajuta să înțelegem fizica mecanismelor ca să putem construi mașinării fascinante! Macara, catapultă, pod mobil sunt doar câteva din proiectele pregătite pentru juniori!
 

În cadrul modulelor Civil Engineer Imhotep și Civil Engineer Saligny, veți afla o grămadă de lucruri despre statică și mecanică, veți înțelege structura materialelor și care sunt factorii și fenomenele care condiționează construcțiile. Toate acestea va vor ajuta sa înțelegeți și să explorați principalele sisteme constructive create de ingineri și arhitecți de-a lungul timpului. Veți construi cu blocuri de construcție, în sistem trilitic cu sisteme zăbrelite, structuri reticulate și multe altele. Și nu vorbim la dimensiuni Lego ci la dimensiuni reale. Apoi, le veți analiza și va veți gândi cum le putem îmbunătăți.

Pentru cei mai curioși dintre voi, eematico a pregătit o PREZENTARE detaliată.

 
Prețul unui modul de 4 lecții este de 390 RON, iar la achiziționarea mai multor module avem următoarele reduceri:
2 module – 740 RON
4 module – 1440 RON
6 module – 2100 RON
 
Se aplică o reducere de 10% pentru frați.
 
Dacă alegi o anumită grupă, urmează să vii la toate cele 4 lecții în acea zi, în același interval orar.


Cursurile se organizează la sediul Eematico din Splaiul Unirii Nr. 160, Bucuresti.

Vă rugăm să citiţi regulamentul de participare la cursurile desfasurate de Eematico, precum si conditiile de recuperare a orelor pierdute. Prin transmiterea formularului de inscriere, confirmaţi că aţi luat la cunostintă cerinţele prezentate in acest regulament.
Cod Produs: 107516 Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI. Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.
 

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv!

Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Își dezvoltă abilitățile de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a planifica, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv, de a folosi responsabil tehnologia umană, de a face, de a fi creativ.

În toate regăsim cunostințele academice care sunt strâns legate de activitățile noastre de bricolaj, construire și joc.

eematico visează la o lume în care educația ține cont de cât mai multe din nevoile și aptitudinile copiilor și susțin înțelegerea, în defavoarea achiziției oarbe de concepte și metode de lucru, astfel încât aceștia să poată profita cât mai bine de cea mai fertilă perioadă a lor pentru învățare: copilăria.
 

eematico e de părere că JOACA ESTE TREABĂ SERIOASĂ!

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!