Organizator: Eematico Curs Maker Exploratorium (7 - 12 ani)

Înscrierile s-au încheiat la acest curs si se vor relua în luna octombrie 2019.

De la cutiuțe, geoboard-uri, mașinuțe la scripeți și circuite electrice, toate se pregătesc pentru a-i învăța pe copii concepte despre Geometrie, Mișcarea corpurilor, Mecanisme, Electricitate, Ştiinţa Materiei, Optică și Acustică!

Cursul Maker Exploratorium le oferă copiilor oportunitatea de a cunoaște și descoperi noțiuni și fenomene și de a le putea recunoaște în realitatea lor cotidiană. Principala manieră prin care ei își vor realiza obiecte reprezentative pentru conceptele studiate este bricolajul.


Proiectele pe care le bricolează şi materialele didactive pe care le explorează îi vor învăța pe copii despre forme, corpuri geometrice și proprietățile lor, despre mișcarea de rotație și elemente de aerodinamică, despre diverse tipuri de mecanisme și utilitatea lor în lumea care ne înconjoară, despre componentele unui circuit electric și felul în care acesta funcționează, despre electromagnetism și lumină, lentile şi oglinzi, molecule şi cristale, proprităţile materialelor şi multe altele!
 

Scopul final al cursului este ca micii nostri makeri să-și antreneze abilităti cu rol adaptativ și care contribuie la dezvoltarea lor armonioasă. Abilitățile pe care se focusează cursul sunt din aria socială (comunicare, negociere, lucru în echipa, coordonare și cooperare, etc.), din zona dezvoltării cognitive (gândirea în toate formele sale, rezolvarea problemelor, reprezentarea spațială, memoria, imaginația) și din sfera dezvoltării motricității (grosieră și fină).


Cu ce rămâne copilul în urma cursului:

  • micul explorator va avea o înțelegere mai bună asupra obiectelor și fenomenelor din realitatea sa actuală;
  • își va fi antrenat abilități din aria socială, cognitivă si motrică;
  • va cunoaște pașii de bază în realizarea unui proiect propriu;
  • va dobândi experienta în utilizarea potrivita a uneltelor și sculelor;
  • va avea acasă peste 12 proiecte proprii

Detalii

Fiecare modul cuprinde 4 lecții tematice, de câte 1 oră și 45 de minute. Dacă alegi o anumită grupă, urmează să vii la toate cele 4 lecții în acea zi, în același interval orar.

Prețul unui modul de 4 lecții este de 390 RON, iar la achiziționarea mai multor module avem următoarele reduceri:

2 module – 740 RON
4 module – 1440 RON
6 module – 2100 RON

Se aplică o reducere de 10%pentru frați.

Cursurile se organizează la sediul eematico din Splaiul Unirii Nr. 160, Bucuresti.

Vă rugăm să citiţi regulamentul de participare la cursurile desfasurate de Eematico, precum si conditiile de recuperare a orelor pierdute. Prin transmiterea formularului de inscriere, confirmaţi că aţi luat la cunostintă cerinţele prezentate in acest regulament.

Cod Produs: eematico2 Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)


eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI: prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.
 

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv!

Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Își dezvoltă abilitățile de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a planifica, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv, de a folosi responsabil tehnologia umană, de a face, de a fi creativ.

În toate programele educaționale marca eematico regăsim cunostințe academice care sunt strâns legate de activitățile de bricolaj, construire și joc.

eematico  visează la o lume în care educația ține cont de cât mai multe din nevoile și aptitudinile copiilor și susțin înțelegerea, în defavoarea achiziției oarbe de concepte și metode de lucru, astfel încât aceștia să poată profita cât mai bine de cea mai fertilă perioadă a lor pentru învățare: copilăria.
 

Motto-ul eematico: JOACA ESTE TREABĂ SERIOASĂ!

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!