Organizator: Eematico Curs Natural Sciences 7 -12 ani

Curs pentru copii de 7-12 ani


Trăim într-o lume în care apar profesii și ocupații noi în fiecare zi, o lume în care nu știm cum vor arăta joburile copiilor noștri. Într-o lume în care cu toții îmbrățisăm tot mai mult tehnologia, noi vă invităm să ne oprim pentru o clipă și să ne concentrăm pe știința naturii! De ce? Pentru că ea ne oferă prilejul să înțelegem lumea înconjurătoare, să asimilăm concepte complexe și să ne pregătim corespunzător pentru viitorul necunoscut!


Noul curs marca eematico - Natural Sciences – îi ajută pe cei mici să înțeleagă lumea în care trăiesc în toată complexitatea sa. Fie că vorbim de diverse metode de comunicare, de telegraf, codul Morse sau despre animale, obiectivele educaționale setate vor susține permanent dezvoltarea abilităților necesare pentru joburile viitorului șipregătirea juniorilor pentru a face față provocărilor.


De-a lungul cursului, alcătuit din 3 module, vom explora zeci de metode de comunicare care există pe Pământ, de la comunicarea animalelor în natură la Wi-fi, vom descoperi schimbările prin care trece Planeta, cauzele și efectele și ce putem face chiar noi. Dar cel mai important, în tot acest timp, vom potența și exersa gândirea investigativă și logică, vom conștientiza efectele acțiunilor de zi cu zi și vom stimula atitudinea proactivă și lucrul în echipă.


Viitorul este creat chiar acum, iar noi vrem să contribuim la asta alături de micile generații.   
Dacă încă nu te-ai hotărât, ai o prezentare detaliată aici.

 

Detalii

Cursul cuprinde 2 module, respectiv 8 ședințe tematice a câte 1,5 ore.

Prețul cursului este 690 RON.

Se aplică o reducere de 10% pentru frați.

 

Cursurile se organizează la sediul Eematico din Splaiul Unirii Nr. 160, Bucuresti.

Vă rugăm să citiţi regulamentul de participare la cursurile desfasurate de Eematico, precum si conditiile de recuperare a orelor pierdute. Prin transmiterea formularului de inscriere, confirmaţi că aţi luat la cunostintă cerinţele prezentate in acest regulament.

Cod Produs: naturalsciences Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI. Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.
 

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv!

Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Își dezvoltă abilitățile de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a planifica, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv, de a folosi responsabil tehnologia umană, de a face, de a fi creativ.

În toate regăsim cunostințele academice care sunt strâns legate de activitățile noastre de bricolaj, construire și joc.

eematico visează la o lume în care educația ține cont de cât mai multe din nevoile și aptitudinile copiilor și susțin înțelegerea, în defavoarea achiziției oarbe de concepte și metode de lucru, astfel încât aceștia să poată profita cât mai bine de cea mai fertilă perioadă a lor pentru învățare: copilăria.
 

eematico e de părere că JOACA ESTE TREABĂ SERIOASĂ!

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!