Organizator: Fabrilabo Françaventure – atelier de limba franceză 10 - 14 ani

nou
60,00 Lei

Din 16 septembrie 2019, in fiecare luni @ 10:00 am - 12:00 pm


Fabrilabo organizează Françaventure – un curs de limbă și creativitate, dedicat copiilor care vor să descopere franceza într-un mod plăcut, prin joacă, interacțiuni tematice, povești, cântecele, jocuri de rol, animații și ateliere inovative.


Uită carnețelul de cuvinte, listele de conjugări interminabile și monotone! Acumularea cunoștințelor se va face în grupe mici de maxim 8 copii, într-un mod natural și distractiv. Echipa de profesori are experiență extinsă de predare la Institutul Francez din București, știind să insufle copiilor pasiune pentru limba și cultura franceză.
 

Mentiuni:

- Organizator: Fabrilabo
- Data desfasurarii evenimentului: in fiecare luni @ de la 10.00 la 12.00
- Varsta: intre 10 - 14 ani
- Pret: 60 lei / atelier
- Locatia: Sediul Fabrilabo, Str Roma, nr.38,  sector 1, Bucuresti

La comanda
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: francaventure Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

FabriLabo este primul makerspace de mici dimensiuni din România dedicat familiilor.

Totul a pornit de la nevoia fondatoarelor de a avea un spațiu în care să iși dezvolte proiectele creative și în care să poată colabora cu alți parteneri interesați de industrii creative și mișcarile makerspace si DYI.

Fabrilabo este conceput a fi un puzzle educational, care completează educația copiilor noștri, rafinându-le iscusința, îndemânarea, conferindu-le abilități pentru viață, cooptându-i astfel și pe părinți, colegi, prieteni, în încercarea de a petrece un timp de calitate împreună și de a se implica activ în viața comunității.


Pe scurt, la FabriLabo se hrănesc idei, se construiesc proiecte, oferind acces la spațiu și echipamente, regândind timpul liber, educându-ne și reinventându-ne permanent într-o comunitate deschisă, inovativă și colaborativă.

Copiii beneficiaza, pe grupe de vârstă (2-4, 5-10, 11-15 și peste 15 ani) de laboratoare pentru lărgirea orizontului minții (scriere creativă, public speaking, educație financiară, programare digitală și modelare 3D, antreprenoriat) dar și de ateliere de îndemânare din cele mai variate (bucătărit tematic, grădinărit, mărgelit, reciclare cu îndemânare, bricolaj, actorie și artă, etc).
 

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!