Organizator: Fabrilabo Fabrica de timp (12 ani+)

Descriere atelier:


Fabrica de timp – timpul pe care nu-l putem controla, energia pe care o putem controla și organizarea celor două, una în raport cu cealaltă.
Vom stabili ce și cum putem organiza, ce facem cu ce nu putem controla, ne vom împrieteni cu timpul și ne vom despărți de hoții de timp.
Vom experimenta un nou început, cu același personaje, noi.

Dacă te-ai hotărât sa participi la acest atelier, te rog sa aduci cu tine agenda curenta și una nou-nouță.

 


Detalii trainer:


Mădălina Vîntu – de formare este jumătate programator IT, jumătate economist. În activitatea profesională curentă realizează servicii de consultanță și educație alături de colegii de la Arthur Hunt și este membru al Fundației LEADERS,În anul 2007 a pus prima “cărămidă” în construcția a ce se numește Leadership Autentic, un program educațional pentru adolescenți, recunoscut de Ministerul Educației. Realizează designul și livrează programe educaționale asistate de cai și programe educaționale bazate pe activități sportive.A fost cel mai tânăr Membru ales în Consiliul Director al The British Romanian Chamber of Commerce (2011 -2014).Este utilizator certificat WAVE și JVIS, Formator, Monitor ecvestru, Steward national, Antrenor de sport de agrement.

Mentiuni:

- Organizator: Fabrilabo
- Durata Atelier: 1h 30 min
- Frecvența: 2 sesiuni pe luna x 1h 30min
- Varsta: intre 4 -6 ani
- Pret: 75 lei / atelier
- Locatia: Sediul Fabrilabo, Str Volga , nr 3, sector 1, Bucuresti

Cod Produs: fabrica de timp Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

FabriLabo este primul makerspace de mici dimensiuni din România dedicat familiilor.

Totul a pornit de la nevoia fondatoarelor de a avea un spațiu în care să iși dezvolte proiectele creative și în care să poată colabora cu alți parteneri interesați de industrii creative și mișcarile makerspace si DYI.

Fabrilabo este conceput a fi un puzzle educational, care completează educația copiilor noștri, rafinându-le iscusința, îndemânarea, conferindu-le abilități pentru viață, cooptându-i astfel și pe părinți, colegi, prieteni, în încercarea de a petrece un timp de calitate împreună și de a se implica activ în viața comunității.


Pe scurt, la FabriLabo se hrănesc idei, se construiesc proiecte, oferind acces la spațiu și echipamente, regândind timpul liber, educându-ne și reinventându-ne permanent într-o comunitate deschisă, inovativă și colaborativă.

Copiii beneficiaza, pe grupe de vârstă (2-4, 5-10, 11-15 și peste 15 ani) de laboratoare pentru lărgirea orizontului minții (scriere creativă, public speaking, educație financiară, programare digitală și modelare 3D, antreprenoriat) dar și de ateliere de îndemânare din cele mai variate (bucătărit tematic, grădinărit, mărgelit, reciclare cu îndemânare, bricolaj, actorie și artă, etc).
 

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!