Organizator : Educarta Lecții de Pian

80,00 Lei

EDUCARTA este o inițiativă culturală de educare privată, destinată copiilor încă de la o vârstă fragedă.

Astăzi se invocă tot mai insistent necesitatea de a avea un sistem de valori viabil, un sistem flexibil de educație și dezvoltare a personalității celor aflați în proces de formare. Astfel, EDUCARTA își propune să orienteze copilul către profilul unui om armonios, cu perspectiva performanței în orice domeniu profesional.

Pentru copiii care doresc să aprofundeze un instrument muzical anume, Educarta ofera posibilitatea studierii acestuia la orice nivel de performanță, inclusiv până la nivelul impus de participarea la competiții naționale și/sau internaționale.

Date organizatorice:

- Organizator: Educarta

- Locatie: str Popa Soare, nr 18, sector 2, Bucuresti

- Pretul reprezinta costul unei lectii individuale de pian.

La comanda
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: educarta Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

“Lumea ar trebui să înveţe să citească notele. Nu este foarte greu și este perfect posibil ca citirea notelor muzicale să fie inclusă printre materiile de bază în educaţie, aşa cum este astăzi învățarea citirii în franceză. De ce nu? Chiar dacă ne vom cultiva în această direcţie, chiar dacă nu… Aş putea vorbi până răguşesc într-o mie de programe pe posturi TV despre Mozart și să nu vă transmit nici o frântură din înțelegerea și cunoașterea pe care le-aţi putea dobândi într-o oră în care cântaţi singuri sonatele de Mozart. Și nici o carte referitoare la simfoniile lui Beethoven nu vă poate revela la fel de mult pe cât puteţi absorbi când interpretaţi versiuni ale acestor simfonii la patru mâini împreuna cu partenerul preferat… De fapt, cântând din nou si din nou, absorbim toate acele reguli abstracte neclare cu privire la formă si la structura armonică, iar restul se petrece aproape prin osmoză, simţind și descoperind acurateţea lor… Fiţi echipaţi pentru a asculta în mod activ, pentru a participa la fiecare lucrare muzicală ce vă este oferită. „

Leonard Bernstein

Muzica ar trebui sa fie ascultată, nu doar auzită, 27 Noiembrie 1959Câteva dintre Beneficiile educației muzicale:

  • Dezvoltarea emoțională – Studiul muzicii are un impact major în creșterea inteligenței emoționale, atât de importantă în abilitățile de comunicare și socializare.
  • Dezvoltarea raționamentului – Pregătirea muzicală timpurie dezvoltă funcții ale creierului ce au directă legătură cu limbajul și raționamentul.
  • Dezvoltarea abilităților de coordonare – Studiul și practicarea activităților ce implică instrumente muzicale îmbunătățesc abilitățile de coordonare ale întregului corp și a modului de gândire.
  • Disciplinare, concentrare – Studiul instrumentelor muzicale dezvoltă abilitatea de concentrare și disciplină
  • Imaginație, gândire creativă și inteligență spațială – Prin studiul muzicii la vârste fragede, copii își dezvoltă imaginația, gândirea creativă și inteligența spațială, atât de necesare în cazul studiului matematicii și a științelor exacte.
  • Relaxare – Muzica generează relaxare și, de asemenea pe termen lung, reduce stresul.
  • Socializare și lucrul în echipă –  Programele de educație muzicală au la bază colaborarea, comunicarea și lucrul în echipă, ajutându-i pe copii să iși dezvolte aceste abilități sociale
 

EDUCARTA s-a născut din dorința de a oferi părinților și copiilor oportunitatea de a descoperi bucuria și beneficiile unei educații artistice, mai ales cum este cea muzicală.

 

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!