Organizator: Eematico I Can Be și I Will Know în grădinițe și în școli - București

I Will Know

– aventura care explorează și descoperă cum funcționează lumea –

3-7 ani

Programul propune o călătorie de la curiozitate la informație, de la teorie la practică, de la explorare la creare, prin care transformă potențialul în abilitate, doboară granițe și extinde limite. Pornim într-o aventură prin timp, spațiu, cultură, obiecte, mecanisme, fenomene, întrebări fundamentale, cu scopul de a înțelege omul și lumea în care trăiește, de la aspectele naturale, la cele create de el și până la interacțiunea dintre cei doi.

Miile de intrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire, prin experimentare directă, liberă, firească, prin bricolaj și construcție la scară mare.

Cursul este format din 9 module, a câte 4 lecții fiecare, cu frecvență săptămânală. O lecție durează 45 de minute.

Programul I Will Know răspunde nevoii specifice copiilor de a explora, de a descoperi, de a testa și de a face achiziții de informații din domenii variate. Cursul permite antrenamentul și dezvoltarea abilităților fizice, cognitive și sociale.

Programul facilitează obținerea și menținerea unui mindset de creștere adică a unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii ca fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție.

Materialele didactice sunt distractive și provocatoare, edicative prin design, pot fi manevrate încât să genereze noi mișcări, conțin o informație intrinsecă.

Pentru detalii, consultati prezentarea detaliată.


I Can Be

– învățare prin joc despre lumea înconjurătoare –

3-7 ani

eematico ofera gradinițelor opționalul I Can Be, un program care avansează rapid în topul preferințelor celor mici. Cursul, aflat acum într-o formulă ce se întinde de-a lungul a 2 ani, le propune copiilor să intre în universul meseriilor viitorului. În fiecare an, timp de 9 luni, cât durează și anul școlar, copiii explorează și dobândesc skilluri necesare celor care au cele mai cool meserii ale secolului XXI.

Cursul este format din 18 module, a câte 4 lecții fiecare, cu frecvență săptămânală. O lecție durează 45 de minute.

Programul I Can Be îi stimulează pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltării personale (fizic, cognitiv şi socio-emoțional). Cursul pune în practică noțiuni abstracte cu care se întâlnesc copiii în cadrul programei obligatorii, ca matematica și știința.

Obiectivele cursului ce țin de comunicare, matematică, motricitate, dezvoltare personală, socială și emoțională, înțelegerea lumii înconjurătoare, dezvoltarea creativității, urmăresc schema  curriculumului internațional adresat acestei categorii de vârstă.

Activitățile sunt gândite într-o manieră care le permite trainerilor să poată adapta metoda de livrare a informației în funcție de nivelul de dezvoltare al fiecărui copil, iar materialele didactice sunt concepute în concordanță cu obiectivele educaționale ale cursului și oferă informații doar prin explorarea liberă de către copii. De-a lungul cursului, copiii au ocazia să lucreze în diferite formule, în grup, individual și în microgrupuri de 5-7 membri.

Pentru detalii, eematico a pregatit o prezentarea detaliata.

Cod Produs: eematico optionale Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI. Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.
 

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv!

Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Își dezvoltă abilitățile de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a planifica, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv, de a folosi responsabil tehnologia umană, de a face, de a fi creativ.

În toate regăsim cunostințele academice care sunt strâns legate de activitățile noastre de bricolaj, construire și joc.

eematico visează la o lume în care educația ține cont de cât mai multe din nevoile și aptitudinile copiilor și susțin înțelegerea, în defavoarea achiziției oarbe de concepte și metode de lucru, astfel încât aceștia să poată profita cât mai bine de cea mai fertilă perioadă a lor pentru învățare: copilăria.
 

eematico e de părere că JOACA ESTE TREABĂ SERIOASĂ!

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!