Organizator: Eematico Evenimente corporate pentru copii și adulți

La cerere, eematico organizeaza evenimente pentru companii, generând concepte care se pliază pe dorințele, nevoile, valorile și specificul acestora.


Din portofoliu amintim următoarele evenimente corporate:


Eveniment pentru copii la Wien Museum – Workshop-ul pentru copii „Everything about copper – or how to build a rocket out of copper tubes” în cadrul unui eveniment ERSTE Foundation Roma Partnership.


BCR Cluj – am construit o macara electrică împreună cu copiii angajaților băncilor BCR din Cluj.


Renault Family Day 2015 – Micuții au făcut o gașcă mare de producători de mașini, iar modele precum Renault 12, Renault Floride, Renault 8, Renault 4CV au revăzut lumina zilei, au ieșit de pe linia de producție și au încântat privirile pasionaților de automobile. Surprizele au continuat, așa că năzdravanii ingineri au construit și o rachetă Renault. Iar încăperea plină cu cărămizi colorate a fost preferata lor pentru brainstorminguri în care ”au pus uzina la cale”.


Bosch Family Day 2015 – Copiii au construit un motoraș tripolar care funcționează cu ajutorul curentului continuu, am descoperit modul de funcționare al unui subansamblu care poate fi găsit într-o formă asemănătoare în multe aparate Bosch și am învățat despre fenomenelor de magnetism și electromagnetism. Totodată, am poposit în orașul manifestărilor artistice și am construit cu cărămizi colorate în șantierul eematico!

Cod Produs: eematico-corporate Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI. Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.
 

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv!

Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Își dezvoltă abilitățile de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a planifica, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv, de a folosi responsabil tehnologia umană, de a face, de a fi creativ.

În toate regăsim cunostințele academice care sunt strâns legate de activitățile noastre de bricolaj, construire și joc.

eematico visează la o lume în care educația ține cont de cât mai multe din nevoile și aptitudinile copiilor și susțin înțelegerea, în defavoarea achiziției oarbe de concepte și metode de lucru, astfel încât aceștia să poată profita cât mai bine de cea mai fertilă perioadă a lor pentru învățare: copilăria.
 

eematico e de părere că JOACA ESTE TREABĂ SERIOASĂ!

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!