Organizator: Fabrilabo Ateliere Altfel de la Fabrilabo

Fabrilabo înseamnă activități pentru copii și părinți, un loc în care jocul și știința se îmbină prin ateliere de creație

Atelierele Fabrilabo sunt concepute pentru a crea o experiență care susține copilul in ȋntregime, corp si minte, oferind o educație care ajută copilul să prospere, să descopere și să-și utilizeze talentele, manualitatea și toata imaginația sa.


FabriLabo a creat, pe grupe de vârstă (2-4, 5-10, 11-15 și peste 15 ani), laboratoare pentru lărgirea orizontului minții (scriere creativă, public speaking, educație financiară, programare digitală și modelare 3D, antreprenoriat) dar și ateliere de îndemânare din cele mai variate (bucătărit tematic, grădinărit, mărgelit, reciclare cu pricepere, bricolaj, actorie și artă, etc).

 
Cod Produs: 123 Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

 Propunere de ateliere creative marca Fabrilabo pentru Săptămâna Altfel 2019 :

1. Pixel Hobby

Copiii sunt mereu gata să creeze un peisaj vesel, un curcubeu sau personajul preferat. Din pixeli mici și colorați, inserați pe un suport din plastic transparent, urmand un model ales din zeci de variante atractive, copiii vor realiza adevărate mici opere de artă. Apoi le vor transforma în magneți pentru frigider, ca să le amintească bucuria lucrului bine făcut cu propriile maini. 

Atelierul durează o oră și costă 35 lei/copil. Toate materialele folosite sunt puse la dispozitie de Fabrilabo, iar copiii pleacă acasă cu obiectul realizat.

2. Atelier de gătit – brioșe cu căpșune

În Săptămâna Altfel ne punem pe gătit! Lucrăm în echipe, discutăm despre ingrediente, încurajăm copiii să combine arome, culori și texturi noi sub forma unor brioșe cu căpșune proaspete, sănătoase, decorate cu ciocolată caldă și ornamente colorate, numai bune de consumat pe loc. Degustăm și dacă ne săturăm, le păstrăm și părinților.

Atelierul durează o oră și costă 30 lei/copil. Echipamentele de lucru sunt ușor de folosit, iar ingredientele sunt atent alese, incluse în preț.  

3. Podoabe din mărgele

Acest atelier este o terapie creativă si reprezintă calea spre realizarea unor obiecte unice, care se pot purta sau pot fi oferite cadou celor dragi. Copiii înșiră mărgele colorate pe un fir de memorie sau alte suporturi fine, asortează culori, dimensiuni și forme variate într-o brățară sau mici obiecte de artă. Beneficiile rezultate în urma participării la atelierul de mărgelit sunt: dezvoltarea motricității fine, a dexterității și gustului pentru frumos al copiilor, deprinderea si "exersarea" răbdarii :)

Atelierul durează o oră și costă 30 lei/copil. Mărgelele, accesoriile și ustensilele sunt incluse în preț.

4. Flori pentru amatori

In cadrul acestui atelier copiii învață despre plante, flori și îngrijirea lor, despre aranjamente florale și modalități de a combina culori, forme și accesorii atât de îndrăgite de ei. Scopul atelierului este de a deschide apetitul copiilor pentru arta florală și de a-i învăța principii de bază în crearea unor buchete speciale pentru evenimentele din viața lor. Vom aduce un strop de creativitate și frumusete în viața copiilor, ajutându-i să pregătească un aranjament floral pentru cei dragi.

Atelierul durează o oră și costă 50 lei/copil. Florile, decorațiunile și suporturile folosite sunt incluse.

5. Appétit pour le français

Acest atelier îi invită pe micii francofili să se exprime în limba franceză într-un mod simplu şi ingenios. Activităţile interactive şi ludice, magia culorilor și arta portretului realizat în maniera lui Arcimboldo, vor fi ingredientele reţetei noastre pentru a le stimula apetitul şi creativitatea. Participând la acest atelier, copiii vor învăţa să salute, să se prezinte numind fructe, legume și culori, să interacţioneze în contextul unor jocuri de descoperire a limbii franceze. O adevărată experiență senzorială, motivantă și distractivă!

Atelierul durează o oră și costă 35 lei/copil. Toate ingredientele și materialele didactice sunt incluse în prețul atelierului.

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!