Ateliere cu percutie interactiva si tobe africane

Organizator: Interstellar Events

În sfera evenimentelor pentru copii, Interstellar Events sunt specializați pepetreceri cu tobe africane și percuții, pe care le desfășoară în România de mai bine de 10 ani. Echipa Interstellar Events condusă de Mihai Axinte a pus zeci de mii de copii și adolescenți în contact cu instrumentele, stârnind pasiuni și poate uneori schimbănd destine.
 
In plus, Interstellar Events s-a înconjurat şi de o echipă extrem de creativă, având colaboratori actori și animatori profesioniști, personaje, prințese, show de dans, karaoke, mascote pe picioroange, magician, mimi etc.
 
La petrecerile și evenimentele interactive cu tobe ei vin cu percuții africane – Djembe- pentru toți copiii, instrumente mici de percuție și setul mare de baterie.

Fac ritmuri împreună cu copiii, care, în același timp, învață despre instrumente, numele acestora precum și povestea tobelor. La final fiecare copil face câte un solo la setul mare de baterie, iar uneori se alătură și părinții ! 

Ca să fie totul complet, Intertellar Events poate aduce şi instalația de sonorizare la cerere, mașina de baloane sau de fum, piniata sau baloane cu heliu.
 
Durata programelor se adaptează la fiecare eveniment în parte, totul fiind personalizabil și se stabilește telefonic sau în cadrul unei întalniri.
 
Programul cu tobe se potrivește cu succes la zilele de naștere și în cadrul programului Saptămâna Altfel, la festivaluri (B-fit in the street, La Pas pe Calea Victoriei, Ion Creangă), la evenimente speciale în spații comerciale, petreceri corporate de copii, etc.

MIHAI AXINTE este actor, percuționist, director programe artistice la Interstellar Events

Te invitam sa afli mai multe urmarind materialul video : https://www.youtube.com/watch?v=_xegBydvrsI

Cod Produs: Tobe_africane Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

 Mihai Axinte, fondatorul Slick Drum Events si Interstellar Events, a început acum 15 ani -din pasiune pentru percuție, actorie și oameni - drumul antreprenoriatului si entertainmentului.


În decursul timpului a fost toboșar, coordonator de festivaluri, trainer, project manager, a studiat pedagogia muzicală și a urmat un masterat de prezentator Radio - TV.
 

Astazi, echipa lui Mihai Axinte este solicitata la evenimente cu peste 3000 de oameni sa creeze momente unice.

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!