Curs de prim ajutor pentru copii de gradinita (4-7 ani)

Organizator: Health & Safety Systems
nou

CAMPANIA  " TOTI COPIII AR TREBUI SA STIE!"
(varsta 4-7 ani)

Lecțiile de prim-ajutor destinate copiilor de grădiniță cuprind sfaturi adaptate celor mici, tinând cont de vârstă, despre cum ar trebui să se comporte cei mici pentru a evita riscurile producerii unor accidente cu consecințe grave asupra sănătății lor fizice, emoționale și chiar a vieții si integrității lor.

Lectorul va implica mental copiii, prin joc, în 20 de situații care pot apărea în viața lor de zi cu zi, prevenindu-i asupra pericolelor ce pot apărea și explicându-le cum ar trebui să procedeze pentru a ocoli neprevăzutul. Scenariile sunt imaginate in locuri precum grădiniță, în parc, pe strada și acasă.

Cursul este împărțit in 2 etape, cu o pauza de 15 minute. Prima parte durează 20 – 25 de minute în care sunt abordate 10 situații, apoi, se face o pauza de 15 minute în care cei mici iau o gustare și se relaxează prin joc. Urmează apoi încă 20 de minute de curs, cu predarea a încă 10 situații periculoase în care copiii învață sa se descurce.

Fie ca se află acasă, la grădiniță, în parc ori la un loc de joacă, cei mici ar trebui să știe ce pericole pot apărea, pentru a nu fi luați prin surprindere de eventuale situații neprevăzute, ba mai mult, să cunoască și modul de reacție pe care ar trebui sa-l aibă.

A căzut și s-a lovit, și-a scrântit piciorul, s-a înecat cu mâncare, ii e sete, din ce sticla ar trebui sa bea, ce măsuri de precauție trebuie să cunoască înainte sa duca o sticla cu un conținut necunoscut la gura, plouă, tună și fulgeră, de ce trebuie sa se ferească, se întoarce de la școala, un străin îl abordează si ii oferă ceva dulce, ce trebuie sa facă? La toate aceste întrebări dar si la multe altele, copiii vor găsi răspuns în acest curs de prim-ajutor, adaptat copiilor cu vârsta intre 4 și 7 ani.

Grupe de lucru: o grupă trebuie să includă minimum 10 copii. Timp de lucru: 1 ora. Preț: 35 lei/copil

La finalul cursului, copiii vor afla ce cuprinde o trusă de prim-ajutor, cum trebuie să folosească instrumentele medicale dar vor da si un test amuzant în care vor avea misiunea sa raspunda prin desen si culoare la intrebari specific cursului absolvit, apoi, vor primi o diplomă.

Organizator: Daniela HELWIG, Manager Health&Safety Systems
Telefon: 0740209209
Email: dana.helwig@safetyworking.ro

 

Cod Produs: prim ajutor Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Review-uri (0)

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!