Organizator: Eematico Field trip – toată clasa la eematico

Programul Field trip le oferă copiilor de 3 – 6 ani și 7 – 12 ani ocazia de a meșteri alături de colegi și de a-și antrena abilităţile motrice, sociale, de comunicare sau cognitive, precum și de a debloca resurse atenţionale, creative, manageriale, organizatorice și interpersonale. De asemenea, vor învăța experienţial matematică, geometrie, fizică, inginerie, tehnologie, vor deveni creatori, vor descoperi și activa valori umane, vom căpăta curajul de a testa, a greși, a o lua de la capăt, vor învăța să coopereze și să valorifice respectul reciproc.
 

Individuale sau de grup, proiectele de bricolaj reflectă creativitatea și abilităţile copiilor, personaje, animale, rechizite, mașinuţe, piese de mobilier sau mori de vânt, pentru fiecare există un loc la eematico. 

Atelierele se organizează la sediul Eematico din Splaiul Unirii Nr. 160, Sector 4, Bucuresti.

 

Cod Produs: field trip Ai nevoie de ajutor? 0749.273.854
  • Descriere
  • Review-uri (0)

eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI. Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.
 

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv!

Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Își dezvoltă abilitățile de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a planifica, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv, de a folosi responsabil tehnologia umană, de a face, de a fi creativ.

În toate regăsim cunostințele academice care sunt strâns legate de activitățile noastre de bricolaj, construire și joc.

eematico visează la o lume în care educația ține cont de cât mai multe din nevoile și aptitudinile copiilor și susțin înțelegerea, în defavoarea achiziției oarbe de concepte și metode de lucru, astfel încât aceștia să poată profita cât mai bine de cea mai fertilă perioadă a lor pentru învățare: copilăria.
 

eematico e de părere că JOACA ESTE TREABĂ SERIOASĂ!

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 18:00

0749.273.854 contact@edumarket.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!